Nog 3 dagen!

Nog drie dagen en het is zover.
Wij zijn er alvast klaar voor!
Jullie ook?

 

Partner in de kijker – A.C. Lyra

Voor deze editie van het Sport & Spel Festival werken we dit jaar samen met AC Lyra om er in het Netestadion een spetterende editie van te maken.

– Wat is AC Lyra?
AC Lyra is de tofste atletiekclub in Lier en omstreken.

De atletiekaccommodatie en het clubgebouw van AC Lyra zijn gesitueerd in het Netestadion, het atletiekstadion van de Stad Lier.  Dit maakt dat alle facetten van de atletiek aan bod kunnen komen en dat alles geschikt is voor de organisatie van nationale atletiekwedstrijden en grote sportevenementen.

AC Lyra profileert zich als eigentijdse atletiekvereniging voor het ganse gezin. AC Lyra richt zich dan ook op alle leeftijdscategorieën. Naast (top)atletiek krijgt ook de jeugd,de recreatieve loopsport en atletiek voor andersvaliden ruime aandacht. Centraal hierbij is de kennis en motivatie van de trainers en begeleiders en de kwaliteit van materiaal en accommodatie. Hiervoor kan AC Lyra rekenen op een trainersgroep van zo’n 40 personen, die bestaat uit verschillende gediplomeerde trainers in de specifieke atletiekdomeinen.

– Waarom een partnership met AC Lyra?
Voor een club als AC Lyra is het niet niet altijd evident om nieuwe evenementen te organiseren daar de kalender al behoorlijk vol zit. Toen wij met het voorstel kwamen om het festival in Lier te organiseren, stelde zij voor om dit te combineren met de reeds bestaande ‘Kids Athletics’. Hun ervaring met dergelijke evenementen is zeker mooi meegenomen en verder is een atletiekpiste ook wel de perfecte locatie om een sport & spel festival te organiseren.

Dus schrijf je nu nog in hier op de website want op zondag 12 mei kan u genieten van een gevulde dag vol met Sport & Spel op een geweldige locatie.
MET DANK AAN AC LYRA!

Wilt u meer info over deze kei toffe atletiekclub? Ga dan naar https://www.aclyra.com/wp/

Het 2de Sport en Spel Festival

Op  zondag 12 mei 2019 gaat het eerste Sport en Spel Festival door op de terreinen van A.C. Lyra te Lier.
Het wordt een superleuke dag voor alle gezinnen met jonge kinderen die van spelen houden.
Ontdek het uitdagende programma.
Bestel op eenvoudige wijze uw tickets via de knop bovenaan.

Veel spelplezier aan iedereen !

LogoSportSpelFestival